Aardappel header

Over ons…

Passie voor smaak en kwaliteit

Bex B.V. is een aardappelschilbedrijf gevestigd in Kessel, Noord-Limburg. Al meer dan 35 jaar houden wij ons bezig met de aardappel.  Eerst als akkerbouwbedrijf middels eigen teelt en later ook als verwerker. 

Passie voor kwaliteit en smaak is voor ons altijd erg belangrijk geweest. Allereerst door te streven naar een kwalitatief goed geteelde aardappel en uiteindelijk naar een smakelijk vers aardappelproduct. Ons assortiment bestaat uit verse friet, vers geschilde aardappelen, aardappelwedges, schijfjes en blokjes.

Daarbij vinden wij het belangrijk dat we onze klanten ondersteunen bij de bereiding van het product, zodat ze hier een smaakvol eindproduct van kunnen maken.

Familiebedrijf

De dagelijkse leiding van het bedrijf ligt in handen van de familie Bex: Anke, Arno en Mia. De organisatie cultuur van het bedrijf wordt gekenmerkt door een no-nonsense aanpak en hard werken. De slogan is dan ook: “samen werken we elke dag aan de lekkerste friet”.

Naast de familie zelf zijn er 17 medewerkers in dienst. Deze zijn werkzaam binnen het productieproces, administratie en distributie. Wil je ons team komen versterken kijk dan bij vacatures.

Anke Bex

Anke Heijligers-Bex
Directeur/ eigenaar
Verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het bedrijf. Dochter van Arno en Mia.

https://www.linkedin.com/in/anke-heijligers-bex-8163168/

Arno Bex

Arno Bex
Oprichter
Grondlegger van het bedrijf. Aardappel expert. 

 

Mia Bex

Mia Bex
Oprichter
Zorgt voor klantcontact, opnemen bestellingen en administratie. 

kind op aardappelveld

'Kwaliteit die je proeft'

Een kwalitatief aardappelproduct, dat is waar het om draait bij Bex B.V. Immers, een goede kwaliteit geeft een goede smaak en dat proef je. Daarom wordt de gehele keten, van het land tot bij de klant, beheerst.

 

'Deze friet moet je echt geproefd hebben'

Bent u nieuwe klant en wilt u graag meer informatie over onze producten of een afspraak maken voor een bezoek? Neem dan contact op met Anke Heijligers-Bex +31 (0)6-38825785.

Volg ons ook op Facebook

Wij zijn ook actief op Facebook! Klik op onderstaand icoontje om naar de pagina te gaan.