Aardappel header

De lekkerste verse friet uit Limburg

Al meer dan 35 jaar zijn wij de specialist als het gaat om verse friet. Dagelijks genieten tienduizenden consumenten in Nederland en Duitsland van een lekker Bexcellent frietje. Het geheim van dit heerlijke Bexcellent frietje zit ‘m vooral in het feit dat de friet door het hele productieproces heen rauw en vers wordt gehouden. Alle smaakstoffen, voedingsstoffen en de structuur van de aardappel blijven op deze manier het beste in de friet behouden. Oftewel verser dan vers!

Verse friet van Bex BV bestaan daarnaast ook nog eens uit 100% pure aardappel. Er worden geen conserveermiddelen, aroma’s of andere additieven gebruikt. Doordat de friet zonder zuurstof verpakt wordt, vervolgens na het verpakken direct gekoeld én binnen 24 uur bij onze klanten afgeleverd wordt, is dit ook niet nodig. Desondanks, kunnen wij dankzij de zuurstofarme verpakking, garanderen dat onze verse friet zo’n 6 dagen bewaard kan worden.

Verse friet maaltijd

Een ander zeer belangrijk aspect voor de smaak van onze verse friet is uiteraard het beginproduct. Aangezien Arno Bex jarenlang zelf aardappels teelde is de expertise voor een optimale aardappelteelt bij ons volop aanwezig. Samen met vaste telers wordt de teelt van de Bex aardappels zorgvuldig gevolgd en bewaakt.

Last but not least, is ook de bakwijze en de baktemperatuur waarop ons Bexcellent product bereid wordt enorm van belang voor de smaak. Mocht het nodig zijn, dan geven wij u hierover graag advies en zorgen we er samen voor dat u uw klanten een frietje aanbiedt om van te smullen!

Wij bieden onze verse friet in diverse snijmaten aan. Klik hier om verdere productinfo te lezen.

Naast verse friet biedt Bex BV ook nog een scala aan andere verse aardappelproducten. Klik op productoverzicht voor een compleet overzicht van ons vers-assortiment.

Verse friet van Bex, die moet je geproefd hebben!

'Kwaliteit die je proeft'

Een kwalitatief aardappelproduct, dat is waar het om draait bij Bex B.V. Immers, een goede kwaliteit geeft een goede smaak en dat proef je. Daarom wordt de gehele keten, van het land tot bij de klant, beheerst.

 

'Deze friet moet je echt geproefd hebben'

Bent u nieuwe klant en wilt u graag meer informatie over onze producten of een afspraak maken voor een bezoek? Neem dan contact op met Anke Heijligers-Bex +31 (0)6-38825785.

Volg ons ook op Facebook

Wij zijn ook actief op Facebook! Klik op onderstaand icoontje om naar de pagina te gaan.